Chocolate Chip Cookies
efterrätt
- Förberedelse:
15'
- Ugn:
15'
- Svårighet :
Keskivaikea


Ingredienser
Portioner: cirka 10 kakor
- 75 g osaltat rumsvarmt smör
- 100 g Pure Via® Raw
- 65 g Pure Via® Stevia
- 1 tsk vaniljextrakt
- 1 medelstort ägg
- 200 g vetemjöl
- 1/2 tsk bakpulver
- En nypa salt
- 75 g mörka chokladknappar
Tips: Frys in ogräddade kakbollar i en lufttät behållare i upp till 3 månader.
Förberedelser
- 1
Lägg smör, Pure Via® Raw och Pure Via® Stevia i en skål. Vispa med elvisp tills smeten får ett ljust och fluffigt utseende.
- 2
Vispa i vaniljextrakt och ägg. Blanda tills det blir krämigt. Sikta i mjöl, bakpulver och salt. Blanda ihop. Rör i chokladknapparna.
- 3
Dela degen i 16 bollar och lägg på två plåtar täckta med bakplåtspapper. Ställ i kylen i 1 timme.
- 4
Förvärm ugnen till 180 °C/160 °C för varmluftsugn/4 för gasugn.
- 5
Ställ in kakorna i ugnen och grädda i 10–12 minuter. Ta ut dem ur ugnen och låt svalna på plåten innan servering.
GODA RECEPT
Som gör dig tillfredsställd